2024. június 14., péntek

Települések:

Megkezdődött a próbaüzem

2015. október 1., csütörtök

Tájékoztatjuk az érintett ingatlantulajdonosokat, hogy a próbaüzem az RSD beruházás által érintett területeken szeptember végén megkezdődött. A próbaüzem indításakor felvett hiba és hiánylisták tételeinek javítása a PSZ RSD Konzorcium kivitelezésében történik.

A próbaüzem alatt az ingatlanoknak a rendszerre történő rákötése megkezdődhet, mely az RSD Víziközmű Társulat megbízásából a kivitelező Pulzus Plusz Kft. alvállalkozóinak kivitelezésében történik. További részletek a RSD Víziközmű Társulat honlapján olvashatóak: www.rsdvt.hu.

A rákötés kizárólag az adott területen a szolgáltatást biztosító üzemeltető és a tulajdonos között történő előzetes egyeztetés és szerződéskötés után történik.

Amennyiben az üzemeltető megadja az engedélyt az élőre kötésre, az RSD Víziközmű Társulat az adatbázisban megadott elérhetőségeken a lakost értesíti az élőre kötés pontos időpontjáról.

Az érintett tulajdonosoknak a folyamat során nincs teendőjük, csak abban az esetben, ha az adataikban változást történt, melyet kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken legyenek szívesek jelezni.

RSD Víziközmű Társulat kapcsolat:
Tel.: +36-24/999-240, E-mail: info@rsdvt.hu.


Áporka címereDömsöd címereDunaharaszti címereKiskunlacháza címereMajosháza címereMakád címereRáckeve címereSoroksár címereSzigetbecse címereSzigetcsép címereSzigetszentmárton címereSzigetszentmiklós címereTaksony címereTass címere