2020. október 27., kedd

Települések:

Házi bekötések kiépítése többletbefizetés nélkül!

2015. március 14., szombat

Jó ütemben halad a csatornázás mind a 14 településen, az érintett ingatlanok felénél már elkészült a telkekre való beállás, vagy nyomott rendszer esetén akár a házi átemelő elhelyezése is. Ezt tapasztalván több tulajdonosban felvetődik a kérdés, hogy vajon ki és milyen költséget felszámítva fogja kiépíteni a telken belüli házi bekötéseket, vagyis összekötni a szennyezőanyag keletkezésének helyét (házat/építményt) a csatornahálózattal.

Örömmel értesítjük a lakosságot, hogy mivel a beruházáshoz az Európai Unió és a magyar állam által biztosított támogatási forrást 95%-ra megemelték, az érintettek által befizetett önerő egy része felszabadult, melyre nem lesz szükség a beruházás finanszírozásához.
A lakossági befizetéseket gyűjtő és kezelő RSD Víziközmű Társulat úgy döntött, hogy a felszabaduló önerő terhére - a tulajdonos többlet befizetése nélkül -, saját projektjeként az érdekeltségi hozzájárulást teljesítő tagoknál megépíti a telken belüli házi csatornabekötést, és nyomott rendszer esetében a házi beemelő aknák üzemeltetéséhez szükséges villamos betáplálást is.

FONTOS! Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az RSD Víziközmű Társulat külön többlet befizetés nélkül építi ki a telken belüli házi bekötést. Ha bármely vállalkozó megkeresné Önöket azzal a szándékkal, hogy bizonyos összeg fejében ezt a munkát elvégzi Önök helyett, akkor az biztos, hogy nem az RSD Víziközmű Társulat képviseletében kereste meg Önöket. Kérjük, saját érdekükben ne fogadjanak el ilyen ajánlatot!

A beruházásban valamennyi olyan ingatlan bekötésére sor kerül, ahol a tulajdonos fizetési kötelezettségét teljesíti. Akik az érdekeltségi hozzájárulás megfizetésével elmaradásban vannak, de azt 2015.04.30-ig megfizetik, ugyancsak jogosulttá válnak a Társulat házi bekötéseket megvalósító projektjére.

A telken belüli bekötéssel és a tartozás rendezésével kapcsolatban a társulat ügyfélszolgálatán állnak rendelkezésükre: tel.: +36-24/999-240, e-mail: info@rsdvt.hu A telken belüli kivitelezés állásáról a www.rsdvt.hu honlapon az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak.

A beruházásról szóló az RSD Víziközmű Társulat által összeállított hivatalos sajtóközleményt ide kattintva olvashatja teljes terjedelemben.


Áporka címereDömsöd címereDunaharaszti címereKiskunlacháza címereMajosháza címereMakád címereRáckeve címereSoroksár címereSzigetbecse címereSzigetcsép címereSzigetszentmárton címereSzigetszentmiklós címereTaksony címereTass címere
Hiba (#32)

2020. október 27., kedd

Települések:

Hiba (#32)

Egy belső szerver hiba történt.

A fenti hiba történt, miközben a szerver feldolgozta a kérést.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha úgy gondolja, hogy szerveroldali hiba történt. Köszönjük.

Áporka címereDömsöd címereDunaharaszti címereKiskunlacháza címereMajosháza címereMakád címereRáckeve címereSoroksár címereSzigetbecse címereSzigetcsép címereSzigetszentmárton címereSzigetszentmiklós címereTaksony címereTass címere