2024. március 29., péntek

Települések:

Online fizetési egyenleg lekérdezés

2013. február 5., kedd

Online fizetési egyenleg lekérdezés

Új elektronikus szolgáltatással bővült a RSD Víziközmű Társulat honlapja. (www.rsdvt.hu)
Mostantól néhány kattintással ellenőrizheti befizetési egyenlegét az online lekérdező rendszer segítségével! Nincs szükség többé telefonálásra, e-mailezésre, levelezésre minden ingatlantulajdonos azonosító kódja segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan elérheti naprakész befizetési adatait!

A befizetést követően 1-2 napon belül ellenőrizheti az összeg beérkezését, vagy ha éppen nem emlékszik pontosan, hogy részletfizetés esetén hol tart a hozzájárulás megfizetésével, azonnal ellenőrizni tudja a rendszerben az utolsó teljesítés időpontját, valamint azt is, hogy van-e tartozása, vagy túlfizetése.

Amennyiben belépéskor hibaüzenetet kap, annak több oka is lehet, - nem feltétlenül rendszerhibára kell gondolni, - ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a RSD Víziközmű Társulat ügyfélszolgálatával:

Telefon: 74/451-157

E-mail: info@rsdvt.hu 

Amennyiben a lekérdezés során kapott adatok és az Ön nyilvántartása szerint eltérés mutatkozik, kérjük ezt is jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Milyen adatokra van szükség a lekérdezéshez?

6 jegyű vevőazonosító kód vagy 9 számjegyű postai azonosító, melyeket az értesítőlevél bal felső részén talál
Értesítési címének irányítószáma
Érdekeltségi ingatlan postai irányítószáma
Érvényes e-mail cím

Éljen Ön is ezzel a gyors, naprakész, kényelmes szolgáltatással!


Naprakész adatok az RSD önrész befizetésről

Kíváncsi Ön, hogy hol tartanak jelenleg a lakossági önrész befizetések? Mekkora összeg gyűlt össze a lakosság által létrehozott Víziközmű Társulat bankszámláján?

A projekt mindkét honlapjának címoldalán (www.rsdvt.hu, és www.rsdpartisav.hu) naprakészen tájékozódhat az aktuális befizetési egyenlegről.

A befizetések egyenlegét naponta frissítjük, tehát mindig az aznap aktuálisan befolyt teljes összegről tájékozódhat.


Áporka címereDömsöd címereDunaharaszti címereKiskunlacháza címereMajosháza címereMakád címereRáckeve címereSoroksár címereSzigetbecse címereSzigetcsép címereSzigetszentmárton címereSzigetszentmiklós címereTaksony címereTass címere